Espai AFNE – Com integrar la família biològica amb l’adoptiva?

El proper DISSABTE 7 de MARÇ, a les 11h, us convidem a un nou Espai AFNE per parlar de com podem integrar la família biológica i l’adoptiva en els infants adoptats, amb la participació de Javier Garcia Martínez, psicòleg, educador social i mediador familiar.

Molts infants adoptats mostren dificultats per integrar en el seu dia a dia la seva història i els seus orígens i, a vegades, poden mostrar conductes que els adults no entenem. Intentarem trobar  respostes i proposar estratègies per gestionar aquestes situacions i acompanyar-los en el seu procés d’integració de la seva identitat.

Us esperem a la Casa Elizalde de Barcelona (Carrer València, 302).

L’activitat és gratuïta però l’aforament de la sala és limitat i cal fer inscripció prèvia.

 

INSCRIPCIONShttp://bit.ly/familiabiologicaAfne

Us hi esperem!