[Etiòpia en positiu] 4t taller de cuina etíop: un Segawot picant i deliciós

Dissabte 22 de febrer vam fer el 4t taller de cuina etíop en família a la casa Elizalde. Els tallers de cuina s’emmarquen en el projecte “Etiòpia en positiu”, subvencionat per l’ICAA i organitzat per l’associació. Aquest cop vam aprendre a preparar Segawot, una salsa per a la injera que es fa amb vedella. A petició dels assistents, la vam cuinar molt picant, amb berbere, l’espècia que dona l’aroma i el gust tan característic a aquest plat.

També vam tornar a fer injera. D’acompanyament, vam preparar una amanida.

La Fatuma i la Mulu, les cuineres van ser molt amables i tothom es va sentir a gust participant en l’elaboració del plat. Després vam compartir el que havíem cuinat gaudint d’un deliciós Segawot entre totes.

Moltes gràcies a les participants i, especialment, a la Fatuma i la Mulu.

Fins a la propera!