Fes-te’n soci!

Si vols unir-te i estar en contacte amb AFNE, omple aquest formulari.

AFNE està formada actualment per uns 300 socis aproximadament. Tota la informació necessària per fer-te’n soci la trobaràs en aquesta web.

Tots els socis paguen una quota mensual i cadascú pot fixar la quantitat de la seva quota a partir d’una aportació mínima de 10€ al mes. Atès que AFNE és una entitat d’utilitat pública, aquestes aportacions són deduïbles a impost de la renda. Qualsevol altre donatiu que vulgueu aportar rebrà el mateix tractament.

El Número del compte corrent d’AFNE és elES29 2100 0826 7102 0055 5738  (CaixaBank)

 

AFNE ha desenvolupat, des de la seva creació, projectes de cooperació a Etiòpia i manté el seu compromís d’ajuda i col.laboració amb la infància i els joves d’aquest país a través de diverses iniciatives i projectes (que pots consultar en aquesta web). Fa anys que col·laborem amb el manteniment del Centre Maternoinfantil a Muketuri (Etiòpia)

Tots els projectes desenvolupats fins ara ho han estat majoritàriament amb els recursos que aporten els socis. El nombre de socis, els recursos que hi aporten, les iniciatives que engeguen per recollir fons, els seu treball voluntari, l’aportació dels seus coneixements professionals i, sobretot, la seva fidelitat i persistència, és el que ens permet garantir la sostenibilitat i la solvència de les iniciatives per ajudar els nois i noies d’Etiòpia.

Però les necessitats a Etiòpia són enormes i AFNE necessita més socis. Et necessitem a tu! A tots vosaltres!

Fes-te’n soci! Fes-te’n sòcia! Feu-vos-en socis!!

 

BENVINGUTS A AFNE!!