Classes

Vols aprendre amhàric i oromo?

Des d’AFNE, tornem a donar-vos l’oportunitat d’aprendre dues de les llengües més importants d’Etiòpia. A l’octubre iniciem les classes d’amhàric i oromo i el curs durarà fins al juny.

FITXA D’INSCRIPCIÓ

Horari: Dijous de 18.30 a 20 hores.

Data d’inici: 26 d’octubre de 2017

Preu: 

Socis d’AFNE i Somhabesha: 35€/mes.
No socis: 45€/mes.

PROFESSORS

TSION POCH (professora AMHÀRIC)
(Addis Ababa, 1997). Viu a Catalunya des del 2007. És estudiant del Grau Superior de Nutrició i Dietètica. Ha realitzat diferents estades de voluntariat i cooperació relacionats amb Etiòpia (Somhabesha, Selam).

 

 

 

GERARD POCH (professor OROMO)

(Igualada, 1984). És Llicenciat en Enginyeria Agrònoma i Màster en Desenvolupament i Cooperació  Internacional per la Universitat de Lleida i la Facultad Latinoamericana de Ciencias Sociales.

Després de diverses estades a Etiòpia, ha viscut i treballat tres anys al país, dos com a becari de la Agència Espanyola de Cooperació Internacional (2011-2013) i un any com a investigador associat a l’Institute of Ethiopian Studies, del qual n’ha estat membre fins a l’octubre del 2015.

 

 

Si esteu interessats en apuntar-vos a les classes, envieu un correu electrònic a  gestio@afne.org o truqueu al telèfon 93 488 34 45 (de dilluns a divendres de 10 a 13 hores).