Tallers 2020

El proper mes de gener comencem una nova edició dels Tallers de formació i acompanyament en la postadopció i l’acolliment familiar amb la Nerea Larumbe, psicòloga infantil i juvenil especialitzada en traumateràpia infantil sistèmica.

Els tallers estan pensats ​​per parlar i tractar amb sensibilitat la postadopció i l’acolliment familiar combinant les experiències personals de les famílies presents i l’explicació de conceptes i coneixements teòrics. Es tracta de sessions obertes a totes les persones interessades en compartir dubtes, obtenir eines de gestió emocional i treballar en els recursos personals.

Els tallers estan dividits en 3 sessions cadascún i, us recordem que, per a poder mantenir una bona dinàmica en el seu desenvolupament, és imprescindible haver fet el taller de gestió i regulació emocional (17, 18 i 31 de gener) per a participar a la resta de tallers.

 

 

L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

INSCRIPCIONShttp://bit.ly/Tallers2020

Us hi esperem!