Muketuri News: Campanya “Sembra llavors, cultiva somriures” Moltes gràcies!

Ja ens han arribat les primeres fotografies de les llavors que s’han pogut comprar gràcies a la campanya de desembre i dels nens i nenes al menjador de Muketuri.

S’ha plantat ceba, remolatxa, pastanaga, col i carabassó als 500 m² d’hort. i es podrà recol·lectar al juny/juliol.Des d’AFNE volem agrair la generositat de totes les persones que heu contribuït a aconseguir llavors per al centre maternoinfantil de Muketuri. La campanya de Nadal  SEMBRA LLAVORS, CULTIVA SOMRIURES ha estat un èxit rotund amb un total de 4.901€. Hem aconseguit donatius per poder comprar més de 175 kg de llavors, superant totes les expectatives inicials.

Els nens i les nenes del centre tindran assegurades les verdures i hortalisses per als propers anys en la seva alimentació diària.

D’altra banda, tot i que la campanya ja ha finalitzat, us animem a seguir col·laborant amb AFNE perquè com ja sabeu, a Muketuri sempre hi ha persones que necessiten ajuda!

Us convidem a fer-vos socis o sòcies, o bé a fer donatius puntuals per ajudar al manteniment del centre a través de Bizum amb el codi 01733, fent una transferència bancària al compte ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank) o bé omplint el formulari de donació en aquesta mateixa web.

Sense vosaltres tot això no seria possible.

Moltes gràcies!