Assemblea General amb la intervenció de la Lourdes Larruy

El 26 de març es va celebrar, com cada any, l’Assemblea General d’AFNE. Va ser una bona ocasió per poder parlar de tot allò que s’està fent: activitats i iniciatives pensades per ajudar els infants i el seu entorn: xerrades, actes culturals, contactes amb l’administració… (renovació de la junta, sense oblidar els preceptius balanç i pressupost, que tant temps ocupen a qui ho ha de preparar!). En destacaríem els tallers postadoptius i la formació d’orígens, tan importants en la formació integral de les persones adoptades. I, naturalment, vam parlar de Muketuri, el centre maternoinfantil amb què col·laborem; i ho vam poder fer amb la Lourdes Larruy, la seva directora.

Ens vam posar al dia de les iniciatives que s’hi estan duent a terme, així com de les dificultats, però també dels èxits, que sembren el seu camí.

Ah! I per cert, tornen a acollir persones disposades a donar un cop de mà!