[Muketuri News] Closing Day al centre maternoinfantil

El passat dissabte 13 de juliol, el centre maternoinfantil de Muketuri va celebrar el “Closing Day” i, un any més, les famílies i les mestres van celebrar juntes el final del curs escolar amb una gran festa.

 

Els nens i les nenes del centre van recitar poemes en oromo i en anglès i un grup d’exalumnes va representar una petita obra de teatre sobre la unitat de les tribus d’Etiòpia.

El comitè de pares d’alumnes va regalar a les mestres una foto amb els nens i les nenes de cada classe. Aquest any, un total de 87 nens i nenes han acabat l’últim curs de parvulari i, el curs vinent, començaran l’educació primària.

Ara comencen les activitats d’estiu, amb classes d’anglès a la tarda per nens i nenes de 10 a 17 anys, i a l’agost un grup de voluntaris organitzarà el campament d’estiu.