Fi de curs dels berenars en amhàric

El dijous 13 de juny, a la darrera sessió del curs dels “Berenars en amhàric”, vam fer un taller de cuina etíop i vam aprendre a fer injera.

Preparant injera

Aquest curs hem fet 7 sessions d’activitat que ha tingut molt bona acollida entre els socis i no socis d’AFNE. Els “Berenars en amhàric” son un nou format de classes de conversa en amhàric en les que, en un entorn més distès i informal, s’aprèn lèxic, expressions senzilles o estructures bàsiques que permeten un coneixement de la llengua útil per si es viatja al país i s’han de mantenir breus converses i entendre diàlegs simples.  S’han anat fent un cop al mes, de novembre a juny, i les han dirigit la Tsion i el Gerard Poch, coneixedors de la llengua i la cultura etíops.

En cada sessió, a més del treball lingüístic, s’han donat a conèixer festes, tradicions, gastronomia o curiositats d’Etiòpia i s’han pogut degustar menjars típics o elaborats amb productes etíops: injera, pa, cafè, pastissos o galetes amb farina de teff.

 

 

 

 

 

 

 

 

Una molt bona experiència que s’ha pogut dur a terme amb la subvenció de l’ICAA.