Nou equip de col·laboradores del projecte “Etiòpia en positiu”

Des de fa uns mesos, anem publicant periòdicament articles emmarcats dins el projecte “Etiòpia en positiu“. Es tracta d’un projecte que pretén acostar als nens i joves adoptats d’Etiòpia, i a les seves famílies, informacions del seu país d’origen (sobre cultura, gastronomia, música, ball, política, societat, demografia…) des d’una visió més propera i positiva, que no sol ser la que ofereixen els mitjans de comunicació.

Tenim clar que conèixer aquests orígens forma part de la seva identitat i els ajuda a entendre’s i entendre millor la seva condició. Per fer-ho, comptem amb un equip de col·laboradores format per la Bezawerk Oliver, que ja ha publicat varis articles a la nostra web, i també de l’Ennatu Domingo, que fa algunes setmanes ja va publicar el seu primer article.

Benvingudes! I gràcies a totes dues per la vostra col·laboració!

 

Beazwerk Oliver i Ennatu Domingo