[Fotos] Trobada de famílies 2019

Diumenge passat, 20 d’octubre, vam tenir la trobada anual de famílies a Can Riera de Ciuret, al Parc Natural del Montseny. Hi vam anar famílies sòcies d’AFNE i també d’altres no sòcies. Aquest cop,  la Saada us explica com va anar. Aquí ho teniu:

 

 “Porto molts anys anant a les trobades d’AFNE. De fet, la primera vegada tenia onze mesos i feia poc temps que havia arribat d’Etiòpia. La meva mare sempre m’explica que en el moment de trobar-me amb tot el grup se’m van il·luminar els ulls, que feia cara d’“estic a casa”. Gaudia sent la petita, la “nina” de tothom al costat de la meva germana. Ara tinc dotze anys i soc de les grans. El meu paper ha canviat. M’agrada trobar-me amb persones com jo, nens i nenes de totes les edats amb coses en comú. Les trobades es fan pocs cops a l’any i tothom s’ho passa superbé.
El passat 20 d’octubre ens vam reunir al Montseny. Es van organitzar jocs amb l’objectiu que tothom hi pogués participar i gaudir-ne. Així acaba engrescant-se la família sencera. Petits i grans ens barregem i fem les activitats que ens proposen.
Va ploure, però no ens en vam adonar de tan bé com estàvem.”
ሰአዳ

 

Gràcies, Saada!

A la tarda vam fer un taller de galetes amb els més petits i també algun que altre gran que s’hi va apuntar. Un dia agradable i en molt bona companyia! Mireu, mireu…

 

Foto de família de la trobada 2019

L’any que ve no us la podeu perdre!

Si vols col·laborar amb AFNE i fer-te’n soci, fes clic aquí.