Trobada de famílies 2022

 

Després de dos anys sense poder fer aquesta activitat, aquest any sí que vam poder gaudir-ne! Diumenge 9 d’octubre, a la casa de colònies Mogent, a Llinars del Vallès, vam trobar-nos nou famílies, 23 assistents entre adults, joves i petits, en un ambient agradable i familiar.

La presidenta ens va posar al dia de totes les activitats que es porten a terme des de l’associació, i que es poden veure al web, així com sobre la reorientació de projectes i activitats d’AFNE per als propers mesos.

El grupet de joves i adolescents van gaudir de la trobada compartint els seus interessos, inquietuds i tot allò que tenen en comú. Vam comptar amb la col·laboració de dos joves del grup Shurruba que els van donar suport.

Durant el dinar, en un ambient distès, vàrem compartir les nostres experiències, anècdotes i vivències de l’adopció.

Abans de marxar, ens vam reunir tots per fer una fotografia conjunta i vam tancar un dia familiar i d’intercanvi d’experiències molt enriquidor.

Vam aprofitar també per comentar que l’any 2023 farà 20 anys de la fundació d’AFNE, i des de la junta es va demanar la col·laboració per organitzar una trobada o esdeveniment una mica especial per celebrar aquests 20 anys d’història. Serem nosaltres, les famílies amb els nostres fills i filles, les que amb la nostra col·laboració i participació podem aconseguir que esdevingui un èxit.

Si teniu suggeriments, idees o voleu col·laborar, no dubteu a contactar amb nosaltres!

Us esperem a les properes activitats de l’associació!

Teo D.

Soci d’AFNE