[Vides de Muketuri] “M’encanta la meva feina!”

Avui parlem amb… Frehiwot Alemu

La Frehiwot treballa de supervisora als menjadors prop de Muketuri.

La coordinadora del Programa de Desenvolupament integral a Muketuri, Lourdes Larruy, ha parlat amb ella.

FREHIWOT, TENS FAMÍLIA?

Hola, sí; visc amb la meva família i tinc un germà i dues germanes.

 QUINA ÉS LA TEVA FEINA ACTUALMENT?

La meva professió és la de mestra, treballo al centre Sant Josep, a Muketuri i estic fent de supervisora de les mestres que estan col·laborant en els menjadors infantils.

Els menjadors, que en inici tenien només l’objectiu d’assegurar una bona alimentació a les mares i els infants que hi assistien, es van convertint de mica en mica en centres educatius, a més de centres nutricionals. Les mestres que acompanyen els petits, els ensenyen habilitats bàsiques, hàbits, amb activitats lúdiques i formatives.

T’AGRADA LA TEVA FEINA? PER QUÈ?

Sí, m’agrada molt. Sobretot perquè puc ensenyar els nens i les nenes a comportar-se bé i a tenir bona actitud per aprendre. M’encanta la meva feina!