Colònies 2015

COLONIAS 2015

Ja s’han acabat les colònies AFNE 2015! En Bireilew, la Kidist, la Saada, la Fetya, la Semahel, en Iohannes, la Martina, la Talaku, en Guillem i en Lluc han passat cinc dies ben intensos a l’alberg Roques Blanques (Ribes de Freser). Han fet excursions per la muntanya, s’han banyat al riu, han construït cabanes… , vaja, s’ho han passat d’allò més bé i ja estan pensant en les colònies del 2016!

Com cada any, hem compartit el darrer dia amb les famílies. Enguany, després d’un matí de jocs  i piscina, hem repassat les activitats d’AFNE del darrer curs i hem dedicat la tarda a acostar-nos una mica més a Etiòpia amb el taller de polseres, les classes d’amhàric de la Carla i la sessió de perruqueria afro de la Neus.

Ens ho hem passat tan bé que ja estem buscant un dia per anar a menjar injera plegats i recordar els millors moments de les colònies!