Tilahun Belay, guia turístic

Hola. Em dic Tilahun Belay, visc a Addis Abeba amb la meva dona i la meva filla, Maria, de tres anys. Durant l’època socialista vaig anar manat a la Cuba de Fidel, on vaig cursar els estudis primaris i secundaris i em vaig graduar en ciències agropecuàries a la Universitat de Camaguey. Vaig tornar al meu país, vaig treballar deu anys en el sector agrícola fins que farà gairebé deu anys, vaig emprendre una nova activitat empresarial: donar a conèixer el meu país com a guia turístic.

Com a autònom, he treballat per a particulars (són moltes les cerveses amb Pepe Rubianes), per a empreses nacionals etíops i algunes empreses multinacionals, majoritàriament espanyoles, com Grans Espais, Ambassador Tour o Meridian Viatges.

Ser d’aquí, juntament amb la meva experiència i l’amor al meu país, m’ha permès conèixer cada racó. La meva pàgina web recull diverses ofertes de viatges com a proposta. De tota manera, m’encanta conèixer amb anterioritat les inquietuds i els objectius de la gent que ve a Etiòpia, de manera que, lluny d’oferir un producte tancat, intento planificar conjuntament una ruta que cobreixi les necessitats dels visitants.

Crec que la millor presentació són les referències que amablement alguns dels meus clients poden donar de mi: Marc Planas, Oriol Escolà, Joan Fábregas, Ramón Domingo, Montse Delegado, Maria Ángeles Vinuiesa i Esperanza. (Si volguessis contactar-hi posa’t en contacte amb AFNE: info@afne.org).

Per a més informació, visita la meva pàgina web o posa’t en contacte amb mi:

www.ethionline.webnode.com

ethionline@gmail.com

Tel – 251911637830

“Gràcies a la confiança absoluta en el nostre guia, vam poder assaborir més el viatge, viure amb intensitat tots els moments entranyables que sabíem que no oblidaríem mai.

Un guia, company de viatges diverses vegades de Pepe Rubianes, assessor i guia de Mònica Terribas en el seu documental sobre Etiòpia, que juga a futbol amb els fills, o es queda mitja jornada amb els més petits mentre nosaltres vam visitar monestirs i esglésies, que ens aconsella sobre el menjar, que coneix les bones botigues de ceràmica, que ens porta a sopar amb espectacle inclòs de balls tradicionals etíops…, no s’oblida fàcilment. “

Família Escolà – Creu.

Meritxell, Dídac, Jofre, Lourdes i Josep Oriol