Abera Kumbi, guía turístic

Hola, em dic Abera Kumbi, visc a Addis Abeba, tinc 48 anys i amb la meva dona, Minda, tenim una filla adoptada, que es diu Liya.

He treballat com a guia turístic, operador de viatges i intèrpret a Etiòpia des del 2002. Parlo amhàric, anglès i també castellà perquè vaig estudiar a Cuba durant deu anys.

La meva experiència organitzant viatges de turisme a Etiòpia m’ha permès conèixer tots els racons del país, així com els costums i les normes dels seus habitants.

He tingut ocasió d’organitzar el viatge de diverses famílies d’AFNE i viure de prop l’emoció dels nens quan tornen al seu país d’origen.

Fa més de deu anys que em dedico a acompanyar famílies que volen fer el viatge de retorn amb els seus fills adoptats, a esbrinar l’origen real dels nens i les nenes que el volen conéixer o a recollir sobre el terreny tota la informació disponible sobre els seus orígens per tal que els pares puguin reconstruir el seu relat. Podeu verificar amb les famílies interessades els èxits obtinguts en els darrers anys.

Seria un plaer per a mi acompanyar-vos i mostrar-vos el meu país, des dels llocs de més interès turístic fins als racons més desconeguts.

Poso la meva experiència i els meus coneixements a la vostra disposició perquè el vostre viatge sigui un èxit i torneu moltes vegades!

Poden contactar a través d’aquesta adreça:
e-mail: kumbi14@yahoo.com
telèfon: +251911752300