Emergència a Etiòpia

La situació d’emergència sanitària a Etiòpia a causa de la pandèmia del Covid-19 s’ha agreujat i, per tant, la cooperació i la solidaritat segueixen més actives que mai: des del centre maternoinfantil ens sol·liciten ajuda urgent.

 

 

El centre va haver de tancar per ordre del govern el passat 23 de març. Les educadores, treballadores i treballadors segueixen allà i estan assumint l’alimentació de les famílies dels nens i nenes inscrits al centre. Els proveeixen d’aliments basics com verdures, ous o llet.

Les famílies més vulnerables han deixat d’obtenir la seva petita font d’ingressos: venent en mercats, rentant roba, fent injera…

El centre s’ha compromès a lliurar cada dimarts aliments bàsics per ajudar les famílies que més ho necessiten, estan fent sabó, mascaretes…, però necessiten tota l’ajuda que els puguem fer arribar.

Si voleu col·laborar, podeu fer el vostre donatiu* al compte:
ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank)

 

Moltes, moltes, moltes gràcies!

 

* Com a associació d’utilitat pública és possible aplicar una deducció de fins a un 75%, d’aquest import, en la declaració de renda. Indiqueu en l’ingrés o transferència el vostre nom complet, codi postal i NIF.

 

Muketuri News: les últimes notícies de Muketuri

Notícies i actualitat d’Etiòpia