Fes-te Teamer!

Vols col·laborar amb 1€ al mes? Uneix-te al nostre grup de Teaming, fes-te teamer d’AFNE.

https://www.teaming.net/afne

 

 

Teaming es una eina online para recaptar fons per a causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea que amb només 1€, nosaltres sols no podem fer gran cosa pero si ens unim, podem aconseguir molt!

És senzill, segur i sense comissions.

Teaming s’encarrega de forma automàtica de descomptar-te cada mes el teu euro i el destinarà a la causa que hagis escollit -en aquest cas, la nostra- sense cap tipus de comissió i fins que tu ho decideixis.

 

Com funciona?

Hem preparat un tutorial molt senzill per explicar-te com unir-te al nostre grup.

VEURE TUTORIAL

 

El centre maternoinfantil de Muketuri

El nostre grup s’ha creat per recaptar fons per al cofinançament del centre maternoinfantil de Muketuri, una població a uns 80 km. d’Addis Abeba, la capital del país. El centre acull a nens i nenes de 4 a 6 anys d’aquesta població durant el dia i els proporciona escolarizació i alimentació, amb un o dos àpats diaris, a més d’atenció mèdica.

 

 

D’altra banda, acull les mares i part de la família d’aquests nens i nenes i els proporciona eines per ajudar-los en el seu desenvolupament i perquè adquireixin autonomia i recursos econòmics propis. Aprenen a construir pous d’aigua o a conrear el seu propi hort, entre altres.

Des de 2011, col·laborem en el manteniment i el desenvolupament del centre i, al llarg de tots aquests anys, s’ha pogut finançar la construcció de pous i horts a 9 pobles, unitats nutricionals a 2 pobles, 2 preses per recollir aigua de la pluja, una aula d’educació especial per a nens amb discapacitats i s’ha pogut atendre nens desnodrits, bessons i orfes.