Fusta d’eucaliptus cremada – Ennatu Domingo-

Fusta d’eucaliptus cremada ens capbussa en les vivències inoblidables d’una nena de set anys a l’Etiòpia rural de principis dels anys 2000 abans de ser adoptada per una família catalana. Ja d’adulta, se segueix preguntant el perquè de les condicions de vida de la població etíop rural de la qual ella va formar part de petita – especialment les de les dones-, a la vegada que analitza com es viu amb més d’una identitat i què significa perdre i recuperar la llengua de la infància.

 

Ens fa molta il·lusió convidar-vos a la presentació del llibre  Fusta d’eucaliptus cremada  d ‘ Ennatu Domingo  que tindrà lloc el proper 21 d’abril a la tarda al nou restaurant etíop Warka (Carrer de la Cirera, 4).
Comptarem amb la col·laboració de Bezawerk Oliver Martínez, que entrevistarà l’autora, i el grup de ball Shurruba.
En acabar la presentació,  Ennatu Domingo signarà exemplars del seu llibre, publicat per l’editorial  Navona . Podreu adquirir el vostre exemplar a l’acte mateix.
Us hi esperem!
Cal que confirmeu la vostra assistència enviant un correu a : gestio@afne.org