FORMACIÓ SOBRE ORÍGENS I IDENTITAT 2022

Aquest és el tercer any que, conjuntament amb l’Institut Família i Adopció, us oferim una formació sobre la comprensió dels orígens i la construcció de la pròpia identitat, amb el títol: Adopció en primera persona.

L’objectiu de la formació és aprendre a captar, donar significat i transmetre sentiments primer nosaltres per després poder-ho transmetre als nostres fill i filles. La formació busca entendre els estats mentals i emocionals propis i dels fills per a donar un sentit al que ens passa. Ser conscients, a poc a poc, del que pensem, sentim i fem, i donar-hi coherència. Aquesta mentalització és el que ens permet anar canviant cap a un sentiment de seguretat i autoestima, i aprendre a regular-nos i gestionar millor els nostres estats emocionals.

La formació es farà en 6 sessions i es dividirà en dos grups reduïts, un els dijous a la tarda i l’altre els divendres al matí; tots dos en format telemàtic. El treball es farà en base a quatre vídeos en els quals es narren i comparteixen vivències d’adopció en primera persona. 

GRUP 1 (els dijous de 19:30 a 21:00 h) AFORAMENT COMPLET

  • 13 i 27 de gener 
  • 10 i 24 de febrer i 10 de marçc
  • 24 de març  de 19:00 a 22:00 h

GRUP 2 (els divendres de 9:30 a 11:00h)

  • 21 de gener
  • 11 i 18 de febrer 
  • 4 i 18  de març 
  • 25 de març  de 9:30 a 12:30h

Totes les sessions seran en català i guiades per dues expertes en el món de l’adopció.

Vinyet Mirabent Junyent és psicoterapeuta especialista en l’adopció i directora del centre mèdic psicològic de la Fundació Vidal i Barraquer. Té un bagatge extens i una gran capacitat de generar un fort vincle amb els seus pacients.

Eva Gispert Cubarsí (coordinadora de l’activitat) és la cofundadora i directora de l’Institut Família i Adopció, terapeuta i mediadora familiar. Adoptada als dos mesos a Galícia però criada a Llagostera, és una persona propera i apassionada de la relació entre la ment humana, el cos i l’espiritualitat.

La 6a sessió vivencial serà una dinàmica de grup dirigida per Ció Sagristà, actriu i pionera a Espanya en la formació de teatre terapèutic. El seu servei se centra en la psicoteràpia, el coaching i les constel·lacions familiars.

BBBBBa

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Us hi esperem a tots i totes!