Sembra llavors, cultiva somriures [#LlavorsxMuketuri]

ATENCIÓ! Des d’AFNE engeguem la campanya de Nadal per col·laborar amb el centre maternoinfantil de Muketuri (Etiòpia). Aquest any, necessitem la teva ajuda per poder comprar llavors. Com ja saps, el centre s’autoabasteix amb el que es produeix als seus dos grans horts, de 1.200 i 500 m2 respectivament: hortalisses i verdures constitueixen la base de l’alimentació dels nens i nenes que assisteixen al centre.

Saps quin impacte té una llavor a Muketuri?

Remolatxa, pastanagues, col, patates, cebes i carbassons són la base d’una alimentació rica i variada que contribueix a afavorir la bona salut i l’aprenenetatge dels gairebé 400 infants del centre. Per fer-ho possible, necessitem una cosa tan senzilla com vital: les llavors.

Què necessitem?

  • Amb 6 € aconseguim remolatxa per a 3 mesos
  • Amb 8 € aconseguim pastanagues per a 3 mesos
  • Amb 6 € aconseguim cols  per a 3 mesos
  • Amb 6 € aconseguim carbassons per a 4 mesos
  • Amb 6 € aconseguim cebes per a 3 mesos

Aquest any, #LlavorsxMuketuri

Amb molt poc, sembrarem esperança.

 

Vols ajudar-nos? 

Tens 3 maneres de fer el teu donatiu:

Per bizum amb el codi 01733

Per transferència bancària al compte ES29 2100 0826 7102 0055 5738

Directament des de la nostra secció de la web formulari de donació 

*Com a associació d’utilitat pública que som, és possible aplicar una deducció, en la declaració de renda, de fins a un 80% de l’import donat. Si voleu el certificat de donacions ens heu d’enviar un correu electrònic a gestio@afne.org amb les vostres dades (nom i cognoms, DNI, població, codi postal i import del donatiu).