Nous tallers de cuina etíop!

El proper dissabte 20 de novembre comencem una nova edició dels Tallers de cuina etíop en família. Seguirem amb la dinàmica de l’any passat i, com que no podem fer els tallers de manera presencial, seguirem acostant-vos a la gastronomia etíop de manera virtual. Podreu seguir el taller a les 11.30h en un directe al nostre perfil d’Instagram@afne_etiopia

En aquest primer taller, la Fatuma i la Weini ens ajudaran a preparar injera i kifto, un plat tradicional de la cuina etíop, semblant al tàrtar i fet a base de carn picada de bou, vaca o vedella marinada amb espècies.

 

 

Si voleu anar preparant els plats durant el directe, us deixem els ingredients que necessitareu.

 

Per la injera:

 • 250 gr. de farina de teff (si no en teniu, de blat)
 • 400 ml. d’aigua tèbia
 • 1 pastilla de 25 gr. de llevat fresc
 • 1/2 culleradeta de llevat químic o bicarbonat
 • 1/2 culleradeta de sal

 

Pel kifto:

 • Carn picada
 • Kale
 • 1 Iogurt natural
 • Cebes
 • Remolatxa
 • Patata
 • Pebrot verd
 • Pastanaga
 • Julivert

 

RECORDEU! DISSABTE A LES 11.30H AL NOSTRE PERFIL D’INSTAGRAM!

Us esperem!