[Muketuri News] Preparant l’inici d’un nou curs

Material per a les aules, organització de les mestres, inventari del menjar del magatzem, cura de l’hort… El centre maternoinfantil de Muketuri ha començat el compte enrere per l’inici d’un nou curs escolar. La previsió és que el curs comenci la segona setmana d’octubre, una setmana després que el nou govern, encapçalat per Abiy Ahmed, hagi pres possessió del càrrec.

Tot i no tenir confirmació oficial de la data d’inici per part del Ministeri d’Educació, les mestres i els treballadors i treballadores del centre ja estan organitzant tot el necessari per el nou curs. Estan preparant el material i els recursos educatius per a les aules i posant al dia les instal·lacions per rebre els més de 300 nens i nenes que acullen cada dia.

 

Un dels pilars més importants del centre maternoinfantil de Muketuri és l’alimentació que reben els nens i nenes. Per això és molt important la feina de cura i manteniment de l’hort que, a hores d’ara, ja està ple de cols, pastanagues i remolatxa a punt per collir. I de les gallines, que també necessiten cures diaries per pondre els ous.

 

 

La situació política que viu el país els darrers mesos ha fet endarrerir l’inici de curs. De ben segur que els nens i nenes i les mestres del centre tenen moltes ganes de retrobar-se de nou!

 

Ara fa just 10 anys que des d’AFNE col·laborem en el cofinançament del centre. El vostre suport continua sent imprescindible per seguir amb aquesta tasca tan important. Qualsevol aportació, per petita que sigui, és vital.

 

Si voleu col·laborar amb 1€ al mes, podeu unir-vos al nostre grup de Teaming. És senzill, segur i sense comissions.
https://www.teaming.net/afne

o podeu fer el vostre donatiu* al compte:
ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank)

 

 

Moltíssimes gràcies!

* Com a associació d’utilitat pública és possible aplicar una deducció de fins a un 80%, d’aquest import, en la declaració de renda. Indiqueu en l’ingrés o transferència el vostre nom complet, codi postal i NIF.