I Memorial Tegueny Rebollar

L’escola SAFA de Gavà organitza el proper diumenge 21 de novembre el I Memorial Tegueny Rebollar, en record d’en Tegueny Rebollar (ex-alumne del centre) que ens va deixar a l’abril de l’any 2019. La cursa té una finalitat solidària i, aquest any, tots els beneficis es destinaran a AFNE, a petició de la família d’en Tegueny.

 

 

Es tracta d’una cursa/caminada sense cap afany competitiu sino que el que busca és promoure l’esport com a eina de solidaritat. Us animem a tots i totes a participar-hi i a tenir un record per en Tegueny.

La cursa

El dia 21 s’han organitzat dues curses diferents: una per als adults, de 5km, i una d’infantil.

Podeu trobar tots els detalls i ampliar la informació a la web de l’escola SAFA Gavà: https://www.safagava.edu/cursa-solidaria.

Inscripcions en aquest enllaç.

Preu: 7 €, íntegrament destinats a AFNE. (Pels nascuts al 2012 o posterior, la inscripció és GRATUÏTA sempre que s’inscriguin amb un adult).

Animeu-vos! Nosaltres hi serem!