[Muketuri News] Inscripcions per al proper curs al centre maternoinfantil

Divendres de la setmana passada, dia 23, es va acabar el període per preinscriure els nous alumnes del centre maternoinfantil per al curs vinent.

Han rebut un total de 180 sol·licituds però només en podran acceptar 80. El centre compta amb 120 places per el primer curs però n’hi ha 40 reservades per a alumnes que ja tenen un germà o germana al centre, per a fills o filles de treballadors del centre o per a alumnes becats que provenen del programa de desnutrició i tenen un certificat d’extrema pobresa.

 

 

El divendres 30 de juliol es va fer el sorteig per determinar quins seran els 80 nens i nenes que entraran al centre maternoinfantil després de l’estiu. Es tracta d’un esdeveniment que desperta un gran interès entre les famílies sol·licitants ja que aconseguir una plaça al centre els suposa una gran ajuda. El centre acull nens i nenes d’entre 4 i 6 anys que reben educació preescolar i dos àpats diaris, a més d’atenció mèdica.

 

 

Ara fa just 10 anys que des d’AFNE col·laborem en el cofinançament del centre. El vostre suport continua sent imprescindible per seguir amb aquesta tasca tan important. Qualsevol aportació, per petita que sigui, és vital.

 

Si voleu col·laborar amb 1€ al mes, podeu unir-vos al nostre grup de Teaming. És senzill, segur i sense comissions.
https://www.teaming.net/afne

o podeu fer el vostre donatiu* al compte:
ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank)

 

 

Moltíssimes gràcies!

* Com a associació d’utilitat pública és possible aplicar una deducció de fins a un 80%, d’aquest import, en la declaració de renda. Indiqueu en l’ingrés o transferència el vostre nom complet, codi postal i NIF.