[Muketuri News] El centre maternoinfantil celebra el final del curs

El passat dissabte 17 de juliol el centre maternoinfantil de Muketuri va celebrar amb una gran festa el final de curs. No ha sigut un curs fàcil per a ningú però amb il·lusió i esforç, i tot i les restriccions imposades per la Covid-19, el curs s’ha pogut desenvolupar amb certa normalitat i els nens i nenes, les seves famílies i les educadores del centre ho han celebrat amb una festa plena de regals, agraïments i música.

Uns dies abans de la festa, les mestres van preparar aquests lots de material escolar que van regalar als 3 millors alumnes de cada classe, per premiar-los pel seu esforç i aprenentatge durant tot el curs.

 

 

 

Els alumnes de tercer curs ja acaben la seva etapa al centre maternoinfantil i el curs que ve ja aniran a l’escola de primaria. Tots ells reben el seu butlletí d’avaluació com aquest signat per la directora del centre, la Fayise.

 

El dia de la festa alumnes, famílies i mestres es van reunir al centre maternoinfantil. Els nens i nenes van rebre els seus obsequis.

 

 

També hi va haver temps per als agraïments, amb una menció especial a AFNE i al suport que els donem des de fa 10 anys.

 

 

I, per acabar, una mica de música…

 

 

 

 

Vols col·laborar en el cofinançament del centre maternoinfantil?

Uneix-te al nostre grup de Teaming,  fes-te teamer d’AFNE, i donaràs 1€ al mes que destinarem al nostre projecte de cooperació amb Muketuri.

+ informació