[Muketuri News] Ja han arribat les gallines a Muketuri!

Finalment podem anunciar-vos que, gràcies als vostres donatius per la campanya “Posa una gallina a la seva vida“, ja han arribat les 200 gallines al centre maternoinfantil de Muketuri.

Adquirides a través de la cooperativa Ethiochicken -una de les principals empreses productores d’aviram a l’Àfrica Oriental i que es centra en la producció i venda de races millorades de gallines a petits agricultors de les zones rurals d’Etiòpia-, les gallines necessitaran uns 3 mesos per adaptar-se al nou entorn i començar a pondre ous.

Mentrestant, els treballadors i treballadores del centre tenen cura de la seva alimentació, sota la mirada atenta i curiosa dels nens i nenes.

Una vegada més, el nostre agraïment a tots i totes els que ho heu fet possible. Amb els vostres donatius hem aconseguit noves gallines que, amb els seus ous, ajudaran a que els nens i nenes del centre maternoinfantil puguin gaudir d’un dels aliments més complerts i nutritius que hi ha.

Moltes gràcies a tots i totes els que vau posar una gallina a la seva vida!