Subhasta solidària

Estem preparant una subhasta solidària online per recaptar fons per al projecte de cooperació amb el centre maternoinfantil de Muketuri, a Etiòpia. I per a aquest esdeveniment tan especial, comptem amb la col·laboracio de la Montserrat Anguiano, artista afrocatalana amb un marcat caràcter activista, feminista i antirracista.

A través de les seves obres defensa l’empoderament femení i, en especial, de la dona afrodescendent. La Montserrat ens ha cedit dues obres seves: Madame CJ Walker i Marga Mbande que formen part de la sèrie Reinas Negras.

 

 

Farem la subhasta des de la nostra pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/afne.org) on haureu de deixar un comentari amb la vostra oferta per a l’obra que us interessi adquirir. Si no teniu usuari de Facebook, podeu fer-nos arribar la vostra oferta per correu electrònic (gestio@afne.org) i la publicarem en nom vostre.

La subhasta començarà el diumenge 30 de maig a les 00.00 i estarà oberta fins el diumenge 6 de juny, a les 23.59. Passat aquest periode, ja no s’acceptaran més ofertes per les obres.

Els beneficis aniran destinats al centre maternoinfantil de Muketuri.

Animeu-vos a participar i a ajudar-nos a ajudar!

 

INFORMACIÓ SOBRE LES OBRES SUBHASTADES

 

  • Madame CJ Walker / Deconstrucció.  Acrílic sobre tela / 100x100cm
  • Marga Mbande / Deconstrucció VII. Tècnica mixta: Acrílic, carbonet i punta fina sobre tela / 81x100cm

Entreu a la web de la Montserrat Anguiano per descobrir molt més sobre l’artista i les seves obres.
I podeu seguir-la al seu Instagram per estar al dia de tot el que fa.

 

 

BASES DE PARTICIPACIÓ DE LA SUBHASTA

Com licitar?

  1. La SUBHASTA SOLIDÀRIA s’iniciarà el dia 30 de maig a les 00.00 i finalitzarà el dia 6 de juny a les 23.59.
  2. Entra a la nostra pàgina de FACEBOOK i localitza la PUBLICACIÓ amb l’obra per la que vulguis licitar. Hi haurà 2 posts, un per a cada obra que subhastem.
  3. En aquesta publicació, ESCRIU UN COMENTARI amb l’import que ofereixes per l’obra, tenint en compte que el preu de sortida és de 140€ i que pot haver licitacions anteriors a la teva. El preu de sortida de les obres l’ha fixat la Montserrat Anguiano, l’artista que ha donat les seves obres per aquesta causa solidària.
  4. La licitació ha de tenir un increment de 10€ respecte a la licitació més alta anterior.
  5. Si no tens compte a Facebook, pots fer arribar la teva licitació per correu electrònic (gestio@afne.org) indicant el teu nom, l’obra per la qual licites i la teva oferta.
  6. Si quan finalitzi la subhasta la teva licitació és la més elevada, l’obra és teva!

Recomanem licitar amb suficient antelació i si ja has licitat, llegeix els comentaris nous de la publicació de tant en tant per si han superat la teva oferta i vols tornar a licitar.

AFNE es reserva el dret d’adjudicació a l’última licitació segons rellotge de control de l’associació, per tal d’evitar la confusió entre licitacions en els últims segons de la subhasta.

 

Què he de fer si he estat qui més alt he licitat?

És molt senzill! Si has estat el màxim licitador/a, contactarem amb tu per informar-te que has estat el guanyador/a de la subhasta, i et donarem un termini de 5 dies per fer l’ingrés o transferència al compte de l’associació: ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank). S’emetrà un certificat de la donació.

Un cop rebut l’ingrés de la licitació guanyadora, farem l’enviament sense càrrecs addicionals a la Península i les Illes Balears. Fora del territori nacional gestionarem l’enviament de la manera més econòmica per a cada destinació, assumint AFNE el 50% dels costos.

En el cas que no es compleixin els requisits comentats, s’adjudicarà l’obra a la licitació immediatament anterior.

L’organització es reserva el dret de modificar les bases, sempre en benefici del concurs i amb l’objectiu de solucionar de la manera més satisfactòria tot allò no previst.

Aquesta subhasta és per una causa 100% solidària. Destinarem els diners íntegrament a centre maternoinfantil de Muketuri, a Etiòpia.