[Muketuri News] El dia a dia al centre maternoinfantil

Al centre maternoinfatil de Muketuri el curs segueix amb total normalitat. Les restriccions imposades per la Covid-19 també s’han integrat en el dia a dia del centre de la mateixa manera que a les escoles d’aquí, i rutines com la presa de temperatura abans d’entrar o l’ús de les mascaretes a les aules ja no son estranyes per a ningú.

A Etiòpia, el dia 23 d’abril és també un dia molt especial. Sant Jordi (Saint George) és patró de Catalunya i d’Etiòpia, un lligam que ens encanta. A més, els nens i nenes del centre maternoinfantil no van desaprofitar l’ocasió de celebrar el Dia del Llibre compartint una bona estona de lectura.

 

Un dels pilars del centre maternoinfantil es vetllar per la salut dels nens i nenes. Per això, de manera periòdica se’ls administra una medicació per prevenir el paràsits intestinals. Les pròpies mestres son les encarregades de preparar els medicaments i donar-los als nens i nenes.

 

Un altre pal de paller del centre és l’educació per poder optar a tenir un futur amb més oportunitats. Però perquè això passi és també fonamental que les mestres del centre estiguin formades i coneguin les diferents metodologies i corrents pedagògiques de l’escola. Durant les darreres setmanes les mestres del centre s’han format en la metodologia Montessori i han preparat nous materials per poder oferir als nens i nenes una nova manera d’aprendre i assimilar coneixements.

 

 

Vols col·laborar en el cofinançament del centre maternoinfantil?

Uneix-te al nostre grup de Teaming,  fes-te teamer d’AFNE, i donaràs 1€ al mes que destinarem al nostre projecte de cooperació amb Muketuri.

+ informació