Nova Junta 2021

La Junta d’AFNE compta amb dues noves incorporacions. El passat 27 de març vam celebrar l’Assemblea General Ordinària de manera telemàtica i, entre altres assumptes, es van renovar el càrrecs de la Junta de l’associació.  A la junta d’aquest 2021 s’hi incorporen com a vocals la Raquel Marraco i la Leonor Altamira, en substitució de la Rosa Nolla i en Cesc Mas. A tots dos els volem agraïr la seva feina i implicació durant els anys que han format part de la junta i desitgem seguir comptant amb ells en el futur.

La Raquel i la Leonor entren amb moltes ganes a la nova junta i estem segurs que poden aportar noves idees i punts de vista que ens ajudaràn molt a seguir treballant!

 

Junta 2021

 

L’assemblea es va dur a terme amb normalitat: es van explicar les activitats que es van poder fer durant el 2020 tot i les dificultats derivades de la pandèmia, es van exposar els comptes, es va proposar i aprovar el pressupost per al 2021 i es van renovar els càrrecs de la junta, que seguirà presidida per l’Anna Canals.

 

Aquesta és la composició de la Junta d’AFNE d’aquest any.

  • Presidenta: Anna M. Canals
  • Secretària: Cristina Pou
  • Tresorer: Ermias Mengistu
  • Vocals: Meritxell Coll, Raquel Marraco, Leonor Altamira i Mª Ángeles Martín

 

Aquí podeu consultar la memòria del 2020, que recull totes les activitats i la informació econòmica de l’associació.