[Muketuri News] Estrena del documental “Quiero ser como Genet”

No podem deixar de recomanar-vos el documental “Quiero ser como Genet”, dirigit i produit per l’agència Alberto Pla-Proyectos de Comunicación Social, que mostra la vida de la Genet, una jove etíop que amb molta voluntat, esforç i fe aconseguirà els seus objectius contra tota adversitat. A través de la seva història es mostra la tasca que la Comunitat Missionera de San Pablo Apóstol i la Fundació Emalaikat fan a Etiòpia i, en concret, a Muketuri.

La Genet té una vinculació molt especial amb la nostra associació i és una de les protagonistes del nostre tríptic informatiu, juntament amb l’Ennatu Domingo. A més, una part del documental s’ha rodat al centre maternoinfantil de Muketuri i mostra la importància de rebre una bona alimentació i educació des de ben petits i com la construcció de pous en llocs aïllats transforma vides i és una oportunitat per oferir un futur millor a tota la comunitat. La Lourdes Larruy, coordinadora del centre, és una de les persones que participa al documental i explica la tasca que fan a Muketuri en tots aquests àmbits.

 

La Genet i l’Ennatu

 

El documental resumeix l’essència de la vida a l’Àfrica, especialment la de tantes nenes i dones que volen lluitar per un futur millor però que, en massa ocasions, s’enfronten a obstacles, pràcticament, insuperables. Dones com la Genet que s’esforcen cada dia i lluiten, de vegades soles, altres amb ajudes, per prosperar i per treure a les seves famílies endavant.

 

El documental, elaborat per a la ONGD MOSSolidaria i la Comunidad Misionera San Pablo Apóstol de Muketuri, es pot veure en aquest enllaç: