Espai AFNE – Adopció i orígens

El proper DISSABTE 13 de MARÇ, a les 11:30h, us convidem a un nou Espai AFNE per parlar de com apropar la família adoptant a la família biològica dels fills/es amb el psicòleg, educador social i mediador familiar, Xavier García Martínez.

L’espai convidarà a la reflexió sobre com encarar l’integració dels orígens en el procés maduratiu dels menors adoptats/des. L’objectiu d’aquest espai no és un altre que donar eines per ajudar a les famílies adoptants a apropar-se a la família biològica dels seus fills i a la seva història, per tal d’ajudar-los a reforçar el seu sentiment de pertinença a dos sistemes familiars: un que li ha donat la vida i que és part fonamental de la seva identitat, i l’altre que l’ha ajudat a créixer, que l’ha educat i que ha pres el compromís de fer allò que el primer no va poder fer.

Es busca mostrar als fills/es adoptats/des una visió de complementarietat de les dues famílies per oferir-li totes les peces per a la construcció de la seva identitat, que només es podrà consolidar amb la integració dels dos sistemes als quals pertany.

L’activitat es farà en línia (via Zoom) i és gratuïta però cal fer inscripció prèvia per poder rebre l’enllaç per accedir-hi.

 

INSCRIPCIONS: http://bit.ly/EspaiAfnefamiliabiologica

 

 

Us hi esperem!