Espai AFNE – Afrofèmines: 50 anys d’activisme de dones negres a Espanya (1968-2020)

El proper DISSABTE 27 de FEBRER, a les 11:30h, us convidem a un nou Espai AFNE per parlar de la lluita feminista i l’activisme negre a Espanya en els darrers 50 anys amb l’Abuy Nfubea, periodista, escriptor, analista polític expert en política i pensament afro i panafricanista internacional.

La xerrada serà una aproximació a les lluites del Moviment Panafricanista des de la contribució de l’activisme de les dones negres a España. S’analitzarà el període que va des de la independència de la província de Guinea, el 1968,  passant per la mort de Franco el 1975 i la transició, fins a l’era de Barack Obama.

L’activitat es farà en línia (via Zoom) i és gratuïta però cal fer inscripció prèvia per poder rebre l’enllaç per accedir-hi.

 

INSCRIPCIONS: http://bit.ly/50añosactivismo

 

Us hi esperem!