Tallers 2021

Un any més, el mes de gener comencem una nova edició dels Tallers de formació i acompanyament en la postadopció i l’acolliment familiar amb la Nerea Larumbe, psicòloga infantil i juvenil especialitzada en traumateràpia infantil sistèmica.

L’objectiu dels tallers és oferir a les famílies un espai on poder compartir preocupacions, angoixes i recursos en relació a temes sobre la postadopció o l’acolliment familiar. Els tallers estan pensats ​​per parlar i tractar amb sensibilitat tots aquest temes combinant les experiències personals de les famílies presents amb l’explicació de conceptes i coneixements teòrics. Es tracta de sessions obertes a totes les persones interessades en compartir dubtes, obtenir eines de gestió emocional i treballar en els recursos personals.

 

INSCRIPCIONS: http://bit.ly/TallersAfneIma

Aquest any els tallers seran online, a través de Zoom, i cada taller es dividirà en 3 sessions d’uns 90 minuts de durada cada sessió. Us recordem que, per a poder mantenir una bona dinàmica, és imprescindible haver fet el taller de gestió i regulació emocional (15, 16 i 29 de gener) per a participar a la resta de tallers.

L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Organitzem els tallers d’enguany conjuntament amb IMA (Amics dels Infants del Marroc) i comptem amb la subvenció de l’ICAA (Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció).

Us hi esperem!