Posa una gallina a la seva vida!

ATENCIÓ! Engeguem una campanya per recollir diners per al centre maternoinfantil de Muketuri per què puguin comprar 200 gallines. Les gallines que tenien eren molt velles i pràcticament ja no ponien ous. Ara, en necessiten de joves i que ponguin els ous que necessiten per a l’alimentació diària dels nens i nenes del centre.

Comprar una gallina només costa 155 Birr (3€) i pon un ou gairebé cada dia! Ens ajudes? Pots fer el teu donatiu a través de Bizum amb el codi 01733 o fent una transferència bancària al compte ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank).

 

 

Un dels objectius principals del centre és millorar l’alimentació dels nens i nenes escolaritzats i, per aquest motiu, tenen un hort, gallines i vaques per proveir-se d’aliments bàsics i formar a les famílies en la producció alimentària. L’aportació econòmica que fem cada trimestre contribueix a cobrir les despeses del seu manteniment.

 

Saps com fer una donació amb Bizum?

És molt senzill, segueix les instruccions que tens a continuació:

 

*Com a associació d’utilitat pública que som, és possible aplicar una deducció, en la declaració de renda, de fins a un 80% de l’import donat. Si voleu el certificat de donacions ens heu d’enviar un correu electrònic a gestio@afne.org amb les vostres dades (nom i cognoms, DNI, població, codi postal i import del donatiu).