Espai AFNE – Adolescent i jove adoptat/da i futur

El proper DISSABTE 28 de NOVEMBRE, a les 11:30h, us convidem a un nou Espai AFNE per parlar dels adolescents i joves adoptats/des i el seu futur amb la Vinyet Mirabent, psicòloga clínica, especialista en adopció i directora del centre mèdic psicològic de la Fundació Vidal i Barraquer.

L’adolescència és una etapa de canvis radicals que es caracteritza per la fragilitat psicològica, la cerca constant d’un equilibri entre dependència i autonomia, seguretat i dubtes profunds… però és també una etapa en la qual neix la capacitat de pensar, d’establir idees pròpies i valors, la capacitat per estimar, i per tant és també l’inici de la projecció cap al futur, les fantasies i il·lusions cap al lloc que poden ocupar a la societat.

Tots aquests aspectes van lligats a la conformació i cristal·lització de la identitat, que alhora està influïda per les vivències del passat i del present. De tot això en parlarem i podreu fer-li arribar les vostres preguntes i neguits a la Vinyet.

L’activitat es farà en línia (via Zoom) i és gratuïta però cal fer inscripció prèvia per poder rebre l’enllaç per accedir-hi.

 

INSCRIPCIONShttps://bit.ly/AdolescenciaEspaiAfne

Us hi esperem!