[Muketuri News] Tornen les classes al centre maternoinfantil de Muketuri

Després de més de 6 mesos amb les aules tancades a causa de la pandèmia, aquesta setmana els nens i les nenes de Muketuri han pogut tornar a l’escola i retrobar-se amb els seus companys i companyes i amb les mestres. Com a totes les escoles d’arreu del món, el centre maternoinfantil ha hagut de canviar moltes coses per adaptar-se a la nova situació i a la normativa marcada des del Ministeri d’Educació.

 

 

Un dels canvis més importants és que ara només hi pot haver 30 nens per aula cosa que ha fet que, per poder acollir a tots els nens i nenes, el curs s’ha distribuït en dos torns.

 

Els dies de la preinscripció, com cada any hi va haver més inscrits que places disponibles i es va haver de fer un sorteig per atorgar les places.

 

Després de molts mesos repartint setmanalment aliments bàsics per a les famílies més vulnerables del centre, per fi els nens i nenes poden tornar a compartir estones de jocs amb els seus companys i companyes i tornar a l’escola per seguir formant-se i creixent sans i forts.

Des del centre maternoinfantil, la Lourdes Larruy ens envia aquest vídeo d’agraïment pels donatius que els hem fet arribar i que els han servit per poder mantenir la seva tasca a Muketuri.