Activitats curs 2020-21

Ja fa setmanes que la Junta d’AFNE està treballant per oferir-vos, com cada any, activitats relacionades amb Etiòpia i l’adopció i la postadopció. Aquest curs, i donada l’excepcionalitat de la situació que vivim i les restriccions que comporta, hi haurà alguns canvis de format en les activitats i, en alguns casos, algunes activitats no es podran fer.

Ja us podem anunciar que el mes de novembre tornen els Tallers de cuina etíop i un nou Espai AFNE, tots dos en format virtual.

A principis de novembre (aviat us confirmarem dia i hora exactes) farem el primer Taller de cuina. Serà gratuït i el podreu seguir pel nostre Instagram Live.

El 28 de novembre farem, també de manera virtual, un Espai AFNE amb la Vinyet Mirabent dedicat a l’adolescència i l’adopció. Serà via Zoom.

[*Ben aviat us farem arribar tota la informació d’aquestes dues activitats]

El que, de moment, no podem fer és la tradicional Trobada de famílies que fèiem cada any per aquestes dates. Si més endavant, la situació de pandèmia per Covid19 i les restriccions derivades milloressin, miraríem de realitzar-la.

I de cara al gener, amb dates i formats que us confirmarem en breu, tornen els Tallers per a pares i mares amb la Nerea Larumbe i un nou curs, amb la col·laboració de l’IFAD, sobre orígens i identitat.

Si esteu interessats en tenir més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres a gestio@afne.org

Us anirem informant pel canals habituals (web, butlletí i xarxes socials) de totes les novetats d’aquest curs que, tot i les dificultats, encarem amb molta il·lusió!