[Muketuri News] L’emergència no s’atura

Hem estat moltes setmanes sense rebre notícies de Muketuri a causa de la situació que s’ha viscut a Etiòpia arran de l’assassinat, el passat 29 de juny, del cantant i activista Hachalu Hundessa. Aquest fet va desencadenar una sèrie de protestes als carrers -amb centenars de morts i milers de detinguts- i el govern va incomunicar el país tallant l’accés a Internet.

Fa pocs dies hem pogut tornar a contactar amb la Lourdes Larruy i ens ha explicat que a Muketuri no hi ha hagut disturbis ni problemes però que la situació generada per la pandèmia del coronavirus és cada cop més complicada. Segueixen amb el repartiment setmanal d’aliments per a les famílies que, tot i el fred i la pluja, es desplacen fins al centre maternoinfantil per recollir-los.

 

 

Son moltes les famílies que s’han quedat sense feina i sense ingressos i, per tant, sense recursos per comprar menjar. La feina que estan fent la Lourdes i el seu equip és fonamental perquè totes aquestes famílies puguin tirar endavant i puguin oferir als seus fills i filles una alimentació adequada.

La vostra col·laboració continua sent imprescindible per seguir amb aquesta tasca tant important. Qualsevol aportació, per petita que sigui, és vital.

 

Si voleu col·laborar amb 1€ al mes, podeu unir-vos al nostre grup de Teaming. És senzill, segur i sense comissions.
https://www.teaming.net/afne

o podeu fer el vostre donatiu* al compte:
ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank)

 

Moltíssimes gràcies!

 

* Com a associació d’utilitat pública és possible aplicar una deducció de fins a un 80%, d’aquest import, en la declaració de renda. Indiqueu en l’ingrés o transferència el vostre nom complet, codi postal i NIF.