[Etiòpia en positiu] 5è taller de cuina etíop: videoreceptes

El 5è i últim taller de cuina en família va ser una mica diferent dels anteriors ja que, degut a les restriccions per la pandèmia, vam organitzar-lo de manera virtual, fent arribar les videoreceptes, gravades prèviament, als participants inscrits.

Us compartim algun dels vídeos per què us animeu a fer les receptes. Son totes boníssimes!

INJERA

 

SALATA

 

DINITX WOT

 

ATKELT

 

Els tallers de cuina etíop en família son una activitat que forma part del projecte “Etiòpia en positiu”, subvencionat per l’ICAA, que té l’objectiu de donar a conèixer la cultura i les tradicions d’Etiòpia als nens i nenes adoptats i a les seves famílies.

Ha estat una de les activitats que més bona acollida ha tingut i estem molt engrescats a seguir organitzant-los.