[Muketuri News] Continua el repartiment d’aliments al centre maternoinfantil

Ja fa unes quantes setmanes que el dimarts és el dia del repartiment d’aliments a les famílies més vulnerables i cada vegada en són més les que necessiten aquesta ajuda. Van començar sent unes 40 famílies. Dimarts passat en van ser 58. El paquet d’aliments inclou productes bàsics i té un valor aproximat de 6 euros. Aquesta setmana hi havia 4 kg de farina, 10 ous, 1 litre de llet i 2 kg de bledes per cada família. En alguns casos, això és tot el que tenen per alimentar-se durant una setmana.

Per col·laborar, podeu fer el vostre donatiu* al compte:
ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank)

* Com a associació d’utilitat pública és possible aplicar una deducció de fins a un 75%, d’aquest import, en la declaració de renda. Indiqueu en l’ingrés o transferència el vostre nom complet, codi postal i NIF.

 

Aquesta setmana, les autoritats han prohibit la celebració del mercat de Muketuri per evitar concentracions de persones i moltes famílies s’han quedat sense la possibilitat d’anar-hi a comprar o vendre. Han perdut així la seva petita (i en alguns casos única) font d’ingressos i han de recórrer a l’ajuda del centre maternoinfantil.

Des que, per ordre del govern etíop, es van aturar les classes com a mesura per frenar l’expansió del coronavirus, tots els esforços d’educadores, treballadors i treballadores se centren a poder garantir una correcta alimentació als nens i nenes inscrits al centre i a les seves famílies.

També aprofiten aquestes trobades per explicar i insistir en la importància de la higiene de mans i de l’ús de mascaretes per evitar el contagi. Les mascaretes que porten les voluntàries son les que elles mateixes han confeccionat.

 

 

La situació és excepcional i pot durar encara unes quantes setmanes. És per això que tota ajuda que els puguem fer arribar és molt ben rebuda.

Ajuda’ns a ajudar!