[Muketuri News] El centre maternoinfantil s’adapta a l’emergència sanitària

El centre maternoinfantil de Muketuri va haver de tancar per ordre del govern el passat 23 de març. És una de les mesures que va prendre el govern etíop per intentar contenir l’expansió del coronavirus. Les educadores, treballadores i treballadors continuen treballant i estan assumint l’alimentació de les famílies més vulnerables,  dels nens i nenes inscrits al centre. Els proveeixen de farina, verdures, ous o llet.

El centre s’ha compromès a lliurar, cada dimarts, aliments bàsics per ajudar les famílies que més ho necessiten. De moment, son 42 famílies i el valor del paquet d’aliments és d’uns 6€.

Per col·laborar, podeu fer el vostre donatiu* al compte:
ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank)

 

* Com a associació d’utilitat pública és possible aplicar una deducció de fins a un 75%, d’aquest import, en la declaració de renda. Indiqueu en l’ingrés o transferència el vostre nom complet, codi postal i NIF.

 

Amb les restriccions que ha imposat el govern, les famílies més vulnerables han deixat d’obtenir la seva petita font d’ingressos: venent en mercats, rentant roba, fent injera… Moltes s’acosten al centre maternoinfantil a recollir els aliments acompanyats dels seus fills i filles, que es pregunten quan podran tornar a l’escola. En el cas de les famílies de nens i nenes de l’aula de discapacitats, son les treballadores del centre les que es desplacen a casa seva per realitzar la higiene.

 

 

També estan fent pastilles de sabó i mascaretes per repartir-les i millorar les condicions higièniques i intentar evitar els contagis entre la població. Ara més que mai, necessiten tota l’ajuda que els puguem fer arribar per poder continuar amb aquesta tasca.

 

 

 

 

Si voleu col·laborar, podeu fer el vostre donatiu al compte:
ES29 2100 0826 7102 0055 5738 (Caixabank)