[Muketuri News] Les classes a Muketuri

Ens colem a les aules del centre maternoinfantil de Muketuri per compartir amb vosaltres com son les classes i com els nens i nenes aprenen fent servir els recursos que tenen a l’abast i gràcies a la imaginació i la bona tasca de les educadores.

 

 

A l’hora de matemàtiques, aprenen els números en anglès i les xapes son un material ideal per a comptar i fer càlculs senzills.

El paper de les educadores és fonamental. Elles son el referent principal dins de l’aula i els nens i nenes escolten amb atenció les seves explicacions. A l’hora d’explicar contes, tots estan ben atents i atentes. I totes les seves propostes tenen una gran acceptació entre els alumnes, que hi participen activament.

 

Un altre dels pilars fonamentals de centre és la salut dels nens i nenes. És per això que sovint se’ls fan revisions i controls mèdics, per fer un seguiment del seu creixement i correcte desenvolupament.