Taller de sensibilització i debat: “Què en pensen les persones adoptades sobre la recerca d’orígens i identitat?”

Aprofundim una mica més en la recerca d’orígens i identitat!

Continuem el cicle d’activitats sobre recerca d’orígens i identitat, amb un Taller de sensibilització i debat amb suport audiovisual d’un documental sobre l’adopció on els protagonistes són les persones adoptades. Anirem parant en diferents moments del documental per comentar i treballar tots/es junts el que ens expressen en primera persona. Què ens mou i commou? Quines pors ens desperten? Quines oportunitats hi veiem en les seves expressions per poder treballar els nostres dubtes i inquietuds?

A qui va dirigit?
A persones adoptades de més de 16 anys i a pares i mares adoptius o persones que estiguin pensant en adoptar o en procés d’adopció, professionals que es relacionen amb persones que van ser adoptades i que volen aprofundir per a poder acompanyar-les millor.

 

INSCRIPCIONShttp://bit.ly/TallerVivencialOrigens

 


Facilitadores:
Vinyet Mirabent, directora del centre mèdic psicològic de la Fundació Vidal i Barraquer
Eva Ma Gispert, directora i cofundadora de l’Institut Família i Adopció

Data:
Dissabte 15 de febrer 2020

Horari:
10h a 14h / 16h a 20h

Lloc:
Casa Elizalde (València, 302 – Barcelona)

 

Us hi esperem!