Xerrada de presentació del cicle d’activitats sobre orígens i identitat

AFNE i l’Institut Família i Adopció us convidem a la xerrada/tertúlia introductòria del cicle d’activitats que us proposem per treballar els orígens i la identitat. La xerrada tindrà lloc el proper dijous 16 de gener, a les 19h, a la sala 2.4 de la Casa Elizalde (c/ València, 302 – Barcelona) i anirà a càrrec de l’Eva M. Gispert, directora i cofundadora de l’Institut Família i Adopció; adoptada i mare adoptiva; terapeuta i mediadora familiar.

És una xerrada adreçada a famílies adoptives i a adoptats/des de més de 15 anys en la que s’aprofundirà sobre diferents temes entorn a l’adopció, vivències traumàtiques i les seves conseqüències, i qüestions que puguin ajudar a créixer com a persona i com a família. Serà un espai per compartir experiències de diferents famílies, amb l’aportació de testimonis que han viscut aquest tema en primera persona.

 

 

La xerrada és gratuïta però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

INSCRIPCIONShttp://bit.ly/IdentitatOrigens

En aquesta xerrada es presentaran les diferents activitats que formen aquest cicle dedicat als orígens i la identitat en l’adopció: els grups terapèutics d’aprofundiment sobre la recerca d’origens i la identitat i els tallers vivencials per acabar d’integrar i viure/sentir el que es treballarà verbalment en el grup terapèutic. Aquestes activitats es faran en dos grups diferents: un de pares i mares adoptius amb fills de qualsevol edat i/o persones que estiguin pensant en adoptar i un altre grup d’adoptats/des de més de 17 anys.

 

Els GRUPS TERAPÈUTICS D’APROFUNDIMENT estan pensats per treballar i desenvolupar en profunditat tots els dubtes, preguntes i sentiments que provoquen les situacions comentades i que sorgiran de la xerrada/tertúlia introductòria.

 • Data, hora i lloc:
  PARES I MARES ADOPTIUS: 24 de gener, 21 de febrer i 20 de març, de 18 a 20h, a Utopicus (Ronda Sant Pere, 16. Barcelona)
  ADOPTATS/DES: 30 de gener, 13 de febrer, 12 de març, de 19 a 21 h, a Gestual (Londres, 54, Entresol 1a. Barcelona)
 • Facilitadores:
  Vinyet Mirabent, directora del centre mèdic psicològic de la Fundació Vidal i Barraquer
  Jesús Esteban Barea, psicoterapeuta i professor de secundària
  Eva M. Gispert, directora i cofundadora de l’Institut Família i Adopció

 

En els TALLERS VIVENCIALS es treballarà amb tècniques per créixer i auto-conèixer-se, vivint les emocions, on l’aprenentatge no és només cognitiu, sinó que passa per viure l’emoció que poden tenir els/les adoptats/des i les famílies per entendre millor aquests sentiments, poder ajudar-los i reparar i reparentelitzar. Properament us informarem de les dates en les que es faran.

 

*PREUS de les activitats:

Socis i sòcies  AFNE i IFAD

 • Xerrada gratuïta
 • Grups terapèutics pares i mares adoptius: 30€. Aportació total de les 3 sessions
 • Grups terapèutics adoptats/adoptades: 15€. Aportació total de les 3 sessions
 • Tallers vivencials: 30€

No socis

 • Xerrada gratuïta
 • Grups terapèutics pares i mares adoptius: 40€. Aportació total de les 3 sessions
 • Grups terapèutics adoptats/adoptades: 20€. Aportació total de les 3 sessions
 • Tallers vivencials: 40€