[Muketuri News] Últimes notícies des de Muketuri

Des del centre maternoinfantil de Muketuri ens envien fotografies del seu dia a dia i de les activitats que fan amb els nens i nenes. El curs s’està desenvolupant sense incidències i els nens i nenes creixen, aprenen i comparteixen jocs i experiències amb els seus companys i companyes i les educadores.

Aquí en podeu veure un tastet:

 

 

Aquest mes de gener, a Etiòpia se celebra el Timkat, una festa que commemora el baptisme de Jesús al riu Jordà per part de Sant Joan Baptista, un fet celebrat pels cristians tot i que en la tradició etíop també hi té molta importància.

Se celebra en el dia 11 del mes de Tərr (ጥር), que coincideix amb el 19 de gener del nostre calendari, tot i que per la peculiaritat del calendari etíop en els anys de traspàs, com enguany, coincideix amb el dia 20. També ens han fet arribar algunes imatges de la festa a Muketuri.