Espai AFNE – Els referents

El proper DISSABTE 8 de FEBRER, a les 11h, us convidem a un nou Espai AFNE per parlar de la importància de les figures referents en els menors adoptats, amb la Montserrat Anguiano, artista afrocatalana i filla adoptiva.

Farem un recorregut per la història i els referents afrodescendents més importants, des d’Àfrica fins als Estats Units. Coneixerem les seves vides i circumstàncies, tot fent un recorregut cronològic fins l’actualitat.

Us esperem a la Casa Elizalde de Barcelona (Carrer València, 302).

L’activitat és gratuïta però l’aforament de la sala és limitat i cal fer inscripció prèvia.

 

INSCRIPCIONShttp://bit.ly/EspaiAfneReferents

PONENT: Montserrat Anguiano
Artista afrocatalana, filla adoptiva, nascuda a Barcelona. El 2004 es va iniciar en les performances visual-plàstiques combinant-les amb música que han anat evolucionant fins a una pintura de caràcter activista, de temàtica antiracista i feminista, mostrant i visualitzant referents de la comunitat afrodescendent. Montserrat Anguiano és empoderament feminista a través de l’art.