[Etiòpia en positiu] 3r taller de cuina etíop: un deliciós Doro wat

Dissabte passat, 18 de gener, vam gaudir molt del tercer taller de cuina etíop en família organitzat per AFNE a la casa Elizalde. 

Gràcies a la Fatuma i Mulu, les cuineres, vam viatjar a Etiòpia i vam preparar un deliciós Doro wat acompanyat d’amanida, alitxa i injera

El Doro Wat, pollastre a l’estil etíop, el vam preparar tallant a daus pit de pollastre que vam macerar en llimona espremuda i rentar després amb aigua. El vam incorporar a una salsa de tomàquet i ceba, amb cúrcuma, comí, sal i pebre. L’alitxa –patates, pastanaga i ceba al forn– i l’amanida de tomàquet i pebrot verd i enciam van acompanyar el doro wat amb la injera.

Vam gaudir molt, les olors i sabors dels plats cuinats ens van transportar als carrers d’Addis. Fins i tot vam poder emportar-nos-en una miqueta que va sobrar per compartir amb la família. Ens ho vam passar molt bé participant en la preparació dels ingredients, cuinant, compartint experiències i aprenent una miqueta més de vocabulari amhàric.

 

 

Moltes gràcies a tots els participants i especialment Āmeseginalehu a la Fatu i la Mulu. Ens veiem el mes que ve en el proper taller!

Alejandra Manrique