Comunicat a les famílies sobre els canvis en els seguiments postadoptius d’Etiòpia

Benvolgudes famílies,

volem informar-vos dels darrers canvis en els informes de seguiment postadoptiu dels infants nascuts a Etiòpia. Atès que com a associació hem participat en el debat sobre els canvis, us volem fer arribar la nostra posició, que no ha quedat reflectida totalment en el resultat final.

Creiem que aquests canvis no són un pas endavant. Per això, des d’AFNE continuarem insistint i fent servir totes les eines que tenim a l’abast per simplificar, facilitar i adequar els seguiments postadoptius a les famílies adoptants sense faltar al nostre compromís amb Etiòpia.

L’ICAA ens va autoritzar a explicar els canvis en els informes de seguiment a les famílies associades i interessades, cosa que procedim a fer amb més detall.

Podeu llegir el document complet en aquest enllaç:

COMUNICAT SOBRE ELS CANVIS EN ELS SEGUIMENTS