[Etiòpia en positiu] 2n taller de cuina etíop: el millor cafè del món

Dissabte 14 de desembre va tenir lloc a la casa Elizalde el segon taller de cuina etíop en família, organitzat per AFNE.

Gràcies novament a la Fatuma i la Weinishet ens vam endinsar dins la cultura etíop de la mà d’una de les seves cerimònies més emblemàtiques, la del cafè, i vam aprofitar també per aprendre una miqueta més de vocabulari en amhàric.

Els assistents vam poder gaudir de l’aroma i el sabor del millor cafè del món, acompanyat de delicioses crispetes i pa etíop. Tot això envoltat d’un ambient màgic que ens va transportar temporalment a Etiòpia.

 

Per finalitzar, vam improvisar una pista de ball i vam practicar danses de diferents indrets d’Etiòpia.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació a l’activitat. Us esperem a la propera!